Simulări Complete la ALGORITHM

Confruntă Evaluarea Națională cu Încredere

Învinge stresul Evaluării Naționale cu simulările ALGORITHM! Alege între sesiuni fizice sau online și beneficiază de feedback personalizat, subiecte actualizate și pregătire intensivă. Înscrie-te acum pentru a-ți asigura succesul!

shape-img
shape-img
shape-img
shape-img
shape-img
shape-img

Două probe. Exact ca la examen

Simularea poate fi sustinută la una sau două probe.

Limba și literatura Română 20 Martie ora 9:00
Matematică, 21 Martie ora 9:00.
shape-img
shape-img

Simulări Evaluare Națională 2024

La Centrul de Meditații și Dezvoltare Personală ALGORITHM, credem că pregătirea temeinică transformă stresul examenelor în oportunități de succes. De aceea, organizăm simulări detaliate pentru Evaluarea Națională, oferindu-le elevilor șansa de a experimenta condițiile reale de examen, de a-și evalua cunoștințele și de a-și îmbunătăți strategiile de răspuns.

  • Experiență Autentică
  • Feedback Constructiv
  • Pregătire Intensivă
  • Flexibilitate

Cum mă înscriu ?

Ne bucurăm că ai decis să participi. Dorim ca procesul de înscriere să fie unul simplu și cât mai rapid. De aceea oferim două metode de înscriere:

Prin completarea forumularului online
Telefonic la numerele de telefon afișate
shape-img
shape-img

De ce organizăm simularea ?

An de an lucrăm îndeaproape cu elevii care urmează să susțină Evaluarea Națională și observăm lipsa lor de experiență în gestionarea timpului și a emoțiilor într-un examen. Ne dorim ca prin această simulare elevii să se obișnuiască cu atmosfera unui examen și să descoperim împreună cu ei greșelile pe care încă le fac și modul in care le putem rezolva Alege între participarea fizică, în centrul nostru dotat cu toate facilitățile, sau online, pentru confortul studiului de acasă.

  • Limba și Literatura Română: 31 Martie 2024
  • Matematica: 30 Martie 2024

Completează formularul de înscriere

Nu lăsa emoțiile și nesiguranța să-ți stea în cale.