Politica de Confidentialitate

Prin accesarea și plasarea unei comenzi cu Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm, confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile conținute în Termenii de utilizare descriși mai jos și sunteți obligat de acestea. Acești termeni se aplică întregului site web și oricărui e-mail sau alt tip de comunicare între dvs. și Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm

În nicio circumstanță Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihmteam nu va fi răspunzător pentru orice daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau consecutive, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea de date sau profit, care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe acest document. site-ului, chiar dacă echipa Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm sau un reprezentant autorizat a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Dacă utilizarea de către dumneavoastră a materialelor de pe acest site are ca rezultat necesitatea service-ului, reparației sau corectării echipamentelor sau datelor, vă asumați orice costuri aferente acestora. Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm nu va fi responsabil pentru niciun rezultat care poate apărea în timpul utilizării resurselor noastre. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și de a revizui politica de utilizare a resurselor în orice moment.

Produse

Toate produsele sunt 100% digitale și livrate prin e-mail și tabloul de bord Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm

Ceea ce nu poți face

1.
Nu aveți drepturi de a redistribui, revinde, închiria, licenția, sublicenția, transfera sau oferi fișierul descărcat.

2.
Nu aveți voie să solicitați credit sau proprietate pentru niciunul dintre activele găsite pe site-ul nostru web.

Securitate și plăți

Toate plățile sunt procesate în siguranță prin lemonsqueezy.com. Pur și simplu nu procesează direct plățile prin intermediul site-ului web. Nu ezitați să ne contactați în legătură cu politicile noastre de securitate.

Colectare de date

Avem acces la adresa de e-mail a utilizatorilor noștri care descarcă sau cumpără de la noi. Acest lucru este important pentru a oferi sprijin viitor clienților noștri.

De asemenea, atunci când un utilizator cumpără de la noi, acel utilizator va fi înscris automat pe lista noastră de abonați prin e-mail pentru știri, actualizări și promoții viitoare. Dacă orice utilizator dorește, acesta se poate dezabona oricând folosind link-ul de dezabonare furnizat pe e-mail.

Pentru a afla mai multe despre colectarea datelor, vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

Noi, cei de la Centrul de Mediatii si Dezvoltare personala Algortihm , suntem alături de produsele noastre și credem că acestea sunt cele mai bune soluții posibile pe care le oferim. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme sau incompatibilități, puteți deschide un bilet la centrul nostru de asistență și ne permiteți să vă ajutăm să vă rezolvați problema. Suportul dedicat este promis doar celor care dețin o licență activă. Versiunile gratuite nu sunt promise pentru suport instantaneu.

Concluzie

Am inclus mulți dintre acești termeni pentru a ne proteja din punct de vedere legal, dar dacă aveți o problemă, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la office.algorithm@yahoo.com și vom face tot posibilul pentru a o rezolva într-un mod corect și în timp util.