Construiește viitorul, cod cu cod

Curs de Robotică

În lumea dinamică de azi, robotică este mai mult decât o disciplină; este o fereastră spre viitor. Cursul nostru de robotică este conceput pentru a stârni curiozitatea și a inspira inovația.

shape-img
shape-img
shape-img
shape-img
shape-img
shape-img

Cursurile se adresează
copiilor între 3 și 10 ani

La ALGORITHM, cursul nostru de robotică este conceput nu doar pentru a introduce elevii în lumea fascinantă a roboticii, ci și pentru a le cultiva abilitățile de gândire critică, soluționare de probleme și colaborare.

shape-img
shape-img

Descoperă
Cursul de Robotică
la ALGORITHM

Participă la cursul nostru de robotică la ALGORITHM și echipa-te cu abilitățile necesare pentru a excela în era tehnologiei. Învață principiile roboticii, dezvoltă gândirea critică și pregătește-te să devii liderul inovației de mâine

  • Înțelegerea Principiilor Roboticii
  • Dezvoltarea Gândirii Critice
  • Soluționarea Problemelor Complexe
  • Pregătire pentru Viitor
  • Acces la Tehnologie de Vârf

Impactul asupra Educației STEM

Prin intermediul celor mai noi tehnologii și practici educaționale, cursul nostru își propune să inspire inovația și să pregătească elevii pentru provocările și oportunitățile viitorului. Alătură-te nouă și fii pregătit să modelezi lumea de mâine.

95% dintre participanți au demonstrat o îmbunătățire semnificativă în abilitățile de programare și gândire logică, conform evaluărilor pre și post-curs.

80% dintre elevii care au participat la cursul de robotică au exprimat un interes crescut pentru materiile STEM și intenționează să urmeze educație suplimentară în acest domeniu.

90% dintre părinții participanților au recomandat cursul de robotică altor familii, subliniind impactul pozitiv asupra dezvoltării abilităților copiilor lor și interesul crescut pentru tehnologie și inovație.

shape-img
shape-img

Introducere în Robotică prin Joc și Creativitate

Activitățile noastre sunt gândite pentru a stimula imaginația și dexteritatea, transformând învățarea într-o experiență plină de distracție și creativitate. Prin activități interactive și jocuri educaționale, copiii vor dobândi abilități fundamentale de programare, punând bazele pentru o înțelegere avansată a tehnologiei.

  • Fundamentele roboticii prezentate prin joc și experimentare.
  • Utilizarea constructorilor Lego pentru a construi modele robotice simple.
  • Introducere în utilizarea tabletelor pentru controlul roboților.
  • Activități care promovează lucrul în echipă și gândirea creativă.